HŽPP

Serija Beet

Prodaja putem interneta

Brzo i jednostavno kupite kartu

Aplikaciju HŽPP karte besplatno preuzmite iz trgovina aplikacijama.

Putem internetske stranice možete kupiti karte za sve relacije u unutarnjem prijevozu.

On-line kupnja karata i rezervacija praktična je i jednostavna. Odaberite polazni i odredišni kolodvor, datum i vrijeme polaska te broj putnika.

Karte možete rezervirati i kupiti jednostavnim unosom potrebnih podataka i platiti ih karticama Visa, MasterCard, Diners i Maestro.

Kupljenu kartu možete ispisati ili je jednostavno na pametnom telefonu pokazati kondukteru/kontroloru.

Informacije i pomoć pri kupnji karte putem internetske stranice/aplikacije za pametni telefon možete dobiti pozivom na brojeve telefona  060 333 444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 1,74 kn/min, a iz mobilne 2,96 kn/min, HT d.d.), 01 3782 583 , kao i putem e-maila informacije@hzpp.hr u razdoblju od 5 do 23 sata.

Uvjete prodaje karata putem internetske stranice/aplikacije za pametni telefon možete pronaći ovdje.

Prodaja karata putem internetske stranice/aplikacije za pametni telefon dio je integriranog sustava prodaje i rezervacije karata (ISPRO) HŽ Putničkog prijevoza. Novi i modernizirani kanali prodaje uvode se od sredine kolovoza. Ručna kupnja karata kod konduktera u vlaku zamijenjena je mobilnim terminalima, a modernizirana je i prodaja karata na blagajnama.

Uvođenjem prodaje putem kartomata u sedam kolodvora završena je 1. faza implementacije integriranog sustava prodaje i rezervacije karata (ISPRO). Karte se na kartomatima kupuju koristeći kartični način plaćanja, četiri kartomata postavljena su u zagrebačkom Glavnom kolodvoru, a po jedan u kolodvorima Sesvete, Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Varaždin i Split.

Preuzmite aplikaciju