HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Privremeno obustavljen željeznički prijevoz

Akcijske ponude

Privremeno obustavljen željeznički prijevoz

Od 22. ožujka u 00.00 sati željeznički prijevoz obustavlja se na 30 dana

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH od nedjelje, 22. ožujka od 00.00 sati privremeno se obustavlja javni prijevoz putnika u željezničkom prometu. S obzirom na znatno povećani rizik prijenosa bolesti COVID-19, javni prijevoz putnika bit će obustavljen na 30 dana. Također, od danas, 22. ožujka privremeno se obustavlja i zamjenski autobusni prijevoz.

Od 17. ožujka obustavljen je promet vlakova u međunarodnom i pograničnom željezničkom prometu prema Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, Srbiji i Mađarskoj. 

Molimo putnike da zahtjeve za povrat novca zbog otkazivanja putovanja pošalju na mail reklamacije@hzpp.hr ili adresu: HŽ Putnički prijevoz, Prodaja i marketing, Strojarska cesta 11, 10 000 Zagreb. Informacije o načinu ostvarivanja prava na povrat novca putnici mogu dobiti u izborniku Prava putnika.

S obzirom na veći broj reklamacija vezanih uz povrat novca uslijed obustave željezničkog prijevoza, molimo putnike za strpljenje. Vezano uz upite koji se tiču povrata novca za sufinancirane učeničke i studentske karte, obavještavamo Vas da će ispostavljene sufinancirane karte za ožujak vrijediti nakon ponovne uspostave željezničkog prijevoza, o čemu ćete biti obaviješteni.

Zahvaljujemo na razumijevanju. 

Molimo Vas da čuvate svoje zdravlje i zdravlje sugrađana te poštujete propisane mjere u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19 (više na www.koronavirus.hr i www.hzjz.hr).

Molimo Vas, ostanite  doma!  

Informacije možete dobiti na brojevima telefona 060 333 444  (cijena poziva iz fiksne mreže je 1,74 kn / min, a iz mobilne 2,96 kn / min, HT dd) i  01 3782 583 te e-mailu informacije@hzpp.hr.