HŽPP

Vijesti

Predstavljen Advent u Osijeku

Uživajte u bogatoj ponudi slavonskog adventa

Turistička zajednica Grada Osijeka i HŽ Putnički prijevoz predstavili su 6. prosinca na osječkom željezničkom kolodvoru promotivnu akciju „Vlakom na Advent u Osijeku uz 40% popusta pa i više!“ namijenjenu turistima i posjetiteljima "Adventa u Osijeku". U ime TZ grada Osijeka predstavljanju su bili nazočni stručni suradnik u Uredu TZ grada Osijeka  Mislav Pavošević i direktor Ureda TZ grada Osijeka Saša Uranjek, a u ime HŽ Putničkog prijevoza ponudu je predstavio Ivan Grgić.

Od 6. prosinca do 6. siječnja svi oni koji odluče vlakom putovati u Osijek, ostvarit će pravo na 40% povoljniju povratnu prijevoznu kartu u svim redovnim vlakovima prema Osijeku. Po dolasku u Osijek, turisti svoju povratnu kartu trebaju ovjeriti na kolodvoru ili u Uredu Turističke zajednice. S takvom kartom ostvaruju dodatnih 20 do 40% popusta kod pružatelja ponude smještaja i ugostitelja. 

- Uz tih početnih 40% popusta na povratne karte, tom kartom koja u tom slučaju vrijedi kao vaučer, putnici u osječkim hotelima, pansionima, hostelima i apartmanima mogu ostvariti još dodatnih minimalnih 20% popusta, samo trebaju pokazati svoju prijevoznu kartu. - izjavio je Pavošević.

Na kraju predstavljanja Uranjek je istaknuo:

      - Zamolit ćemo sve posjetitelje koji dođu u naš ured da ispune i kratki upitnik o tome kako su se ovdje kod nas proveli, a   zauzvrat ćemo ih stimulirati jednim malim slatkim zalogajem osječkog Kandita. - rekao je .

Više o "Adventu u Osijeku" možete pronaći na http://www.hzpp.hr/advent-u-osijeku.