HŽPP

Arhiva ponuda

Povoljnije na Zvonimirove dane

Uz 40% popusta otputujte na spektakl oživljene prošlosti u Kninu

Turistička zajednica Grada Knina u partnerstvu s Gradom Kninom i Kninskim muzejom na kninskoj Tvrđavi organizira kulturno-povijesnu manifestaciju „Zvonimirovi dani“.  Manifestacija će se održati jedanaestu godinu zaredom od 7. do 9. lipnja 2018. godine. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Ovogodišnja manifestacija obogaćena je dječjim programom „Mali Zvonimirovi dani“, kako bi djeci na zanimljiv i zabavan način približili najraniju hrvatsku povijest. Taj dan isključivo je namijenjen djeci koja će moći sudjelovati na aktivnostima kao što su Mala alka, viteški i streličarski turniri te srednjovjekovni plesovi, a gosti će biti dječje skupine iz raznih dijelova Hrvatske, koje će predstaviti povijesne običaje svojih krajeva u svrhu edukacije i druženja.

Ostatak programa odvijat će se na kninskoj Tvrđavi, drugoj po veličini fortifikaciji u Europi i povijesnom lokalitetu u Općini Biskupija. Uz povijesni prikaz borbe, bit će organiziran srednjovjekovni seoski sajam na kojem će se predstaviti OPG-ovi, obrtnici i ostali zainteresirani poduzetnici.

HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima ove manifestacije odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 06. do 10. lipnja 2018. iz svih kolodvora na području  na mreži HŽ-a , kao i s područja Slovenskih željeznica do kolodvora Knin i natrag.

Povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora, TZG Knina na informacisjkom pultu na kninskoj tvrđavi.

Popust se ne može koristit na udaljenostima kraćim od 25 kilometara.

Više informacija potražite na www.tz-knin.hr .