HŽPP

Arhiva ponuda

Povoljnije na umjetnički festival za mlade „ARTichoke.“

Otputujte na zagrebački festival uz 40% popusta

U organizaciji Centra za osobni i profesionalni razvoj Syncro – Synergy Croatia u zagrebačkom parku Zrinjevac i drugim mjestima u gradu od 16. do 18. listopada 2015. održat će umjetnički festival za mlade „ARTichoke“.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima, posjetiteljima ovog festivala odobrava popust od 40% na redovnu cijenu za 1. i 2. razred svih vrsta redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 15. do 19. listopada 2015. i to isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Zagreb GK i natrag. Osnovu popusta čini povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora.

Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Zagreb GK i natrag.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Za kupljene a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

Više informacija potražite na Web straniciFacebook stranici organizatora.