HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Privremeno smanjen opseg prijevoza

Arhiva ponuda

Povoljnije na sajmove Intergrafika i Modernpak

Uz 40% popusta otputujte na Zagrebački velesajam

Od 5. do 7. lipnja na Zagrebačkom velesajmu održavaju se bijenalni sajmovi INTERGRAFIKA - međunarodni sajam grafičke industrije i papira te MODERNPAK - međunarodni sajam ambalaže i pakiranja.

Međunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira INTERGRAFIKA regionalna je smotra suvremenih dostignuća svjetske tehnologije u grafičkoj industriji. Svoje sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu potvrdili su vodeći svjetski proizvođači KONICA MINOLTA, ROLAND, 3M, RICOH, XEROX, MUTOH, FALK ROSS kao i regionalni lideri u distribuciji repromaterijala i opreme TRGOFORTUNA, CRON, FRAVERO, GEA-DANA, PRINTING SOLUTIONS, itd.

Specijalizirani sajam ambalaže i pakiranja MODERNPAK namijenjen je susretu proizvođača i potrošača - korisnika ambalaže. Okuplja struku iz području proizvodnje i primjene ambalaže te distribucije roba, istovremeno prezentirajući najnovije trendove i inovacije u tehnologiji pakiranja, kao i suvremena rješenja za ekološki prihvatljivu ambalažu.

Osim atraktivnog izložbenog dijela Sajma, pripremljen je i kvalitetan stručno-prateći program, izložbe i predavanja u suradnji s Grafičkim fakultetom iz Zagreba, Sveučilištem Sjever i Školom za grafiku, dizajn i medijsku produkciju iz Zagreba te HGK.

Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.

Putnicima posjetiteljima ovih sajmova odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 4. do 8. svibnja 2019. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata do zagrebačkog Glavnog kolodvora i natrag. Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom na informacijskom mjestu Zagrebačkog velesajma. Popust se ne ostvaruje na udaljenostima kraćim od 25 km.