HŽPP

Top ponude

Povoljnije na relaciji Split - Zagreb - Split

Do 25. ožujka na izravnim relacijama putujte za 100 kn

HŽ Putnički prijevoz odobrava akcijske cijene za jednosmjerna putovanja u 1. i 2. razredu svioh vlakova na izravnim relacijama Zagreb - Split i Split - Zagreb.

Karte po cijeni od 100 kuna* možete kupiti na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza ili u vlaku. Vraćanje djelomično ili potpuno neiskorištenih karata nije moguće.

*Cijene se odnose na jednosmjerna putovanja u 1. i 2. razredu na izravnim relacijama (rezervacija sjedala nije uključena), a karte je potrebno iskoristiti do 25. ožujka 2018.

Putujte u vagonu s ležajima i prevezite automobil ili motocikl po povoljnim cijenama!

Ponuda u noćnim vlakovima 820/821 na relaciji Zagreb – Split i Split – Zagreb:

  • putovanje u vagonima s ležajima uz nadoplatu od samo 77 kn
  • prijevoz automobila u jednom smjeru za 101 kn, a motocikla za 51 kn

Vozni red

  • 821 Zagreb 23.00 – Split 6.45
  • 820 Split 21.43 – Zagreb 5.46

Prijevozne karte za putnike i vozila uz predočenje vozačke i prometne dozvole za vozilo kupuju se na blagajnama kolodvora Zagreb Glavni, Split, Varaždin, Osijek, Vinkovci i Slavonski Brod. Zbog ograničenog broja vozila koja se primaju na prijevoz, karte je potrebno kupiti u pretprodaji. Na prijevoz se primaju isključivo ispravna i registrirana vozila čija visina ne prelazi 155 cm.  

Vozila se trebaju utovariti sat i pol prije polaska vlaka. U Zagrebu vozila se ukrcavaju na ulazu istočno od zgrade Hrvatske pošte u Ulici kneza Branimira b.b., a u Splitu na ulazu na parkiralište između željezničkog i autobusnog kolodvora.

Skica mjesta za ukrcaj: