HŽPP

Arhiva ponuda

Povoljnije na INmusic festival

Vlakom na trodnevni jarunski open-air festival

Jedanaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 20 do 22. lipnja 2016. na zagrebačkom Jarunu. INmusic je jedini festival koji se odvija na tri povezana otoka – na Otoku mladosti održava se trodnevni festivalski program, a na otocima Univerzijada i Trešnjevka smješten je sedmodnevni festivalski kamp. Jedanaesto izdanje uveličat će brojni izvođači: Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco i mnogi drugi.

INmusic festival je najcjenjeniji i najdugovječniji hrvatskog glazbeni open-air festival. Primio je važna svjetska priznanja, poput onog National Geographic Travelera koji je INmusic uvrstio među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington Posta koji ga je uvrstio među 10 najboljih svjetskih festivala, a to su učinili i putnički portali poput Lonely Planeta, Global Grasshoppera i Travel Freaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine zaredom među 50 najboljih festivala u svijetu, kao i britanski BBC i NME.

HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima INmusic festivala odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 17. do 24. lipnja 2016. iz svih kolodvora na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije do zagrebačkoga Glavnog kolodvora i natrag.

Povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu INmusic festivala.

Popust se ne može koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na stranicama INmusic festivala .