HŽPP

Arhiva ponuda

Povoljnije na INmusic festival

Otputujte na INmusic festival uz 40% popusta

Ovogodišnji trodnevni festivalski program INmusic festivala održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun.  

Uz niz najatraktivnijih suvremenih svjetskih i domaćih glazbenih imena kao što su: Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Legendary Shack Shakers, Kel Assouf, Public Service Broadcasting, Throes + The Shine, Haus, St. Tropez, Gatuzo i mnogi drugi, INmusic festival će uskoro otkriti još odličnih izvođača koji će se pridružiti ovogodišnjem bogatom line-upu.

A INmusicov INteatar i ove godine ugostit će tri izvrsne kazališne predstave! U sklopu ovogodišnjeg INmusicova kazališnog repertoara, na daskama koje život znače gostovat će veliki hit Romana Šuškovića-Stipanovića prema tekstu Paula Dewandre „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“, u monodrami „Postdiplomsko obrazovanje“ publiku će osvojiti beskrajno duhoviti Vilim Matula, uz već tradicionalno gostovanje uvijek omiljenog Zijaha Sokolovića i njegove “životne komedije” „CABAres, CABArei“.

HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima INmusic festivala odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 16. do 23. lipnja 2017. iz svih kolodvora na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije do zagrebačkoga Glavnog kolodvora i natrag.

Povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu INmusic festivala.

Popust se ne može koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Više informacija o manifestaciji potražite na stranici festivalaFacebook-u i Instagram-u.