HŽPP

Izdvajamo

Posjetite Muzej za umjetnost i obrt

Datum: 31.10.2017. 8:00:00

Putujte vlakom i ostvarite popust od 40% pri kupnji prijevoznih karata

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu odobrava popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta redovitih vlakova. Popust se može koristiti do 31. listopada 2018. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Zagreb GK i natrag.

Stvarnu osnovu za popust predstavlja ulaznica za muzej s datumom unutar valjanosti prijevozne karte, a kojom će putnik dokazati da je uistinu bio posjetitelj i na taj način ostvario pravo na popust. U slučaju da posjetitelj muzeja prilikom putovanja u povratku ne može pokazati važeću ulaznicu, vlakopratitelj će tom putniku doplatiti razliku između popusta od 20% od redovite prijevozne cijene za oba smjera putovanja i plaćene snižene prijevozne cijene po popustu od 40%.

Putnici će uz predočenje karte za vlak na ulazu u Muzej za umjetnost i obrt u Zagrebu ostvarit pravo na kupnju ulaznica po povlaštenoj cijeni od 15.00 kuna po pojedincu.

Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Za rokove valjanosti prijevoznih karata te za povrat novca za kupljene a potpuno neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

NOVO

U sklopu Adventa u MUO posjetitelji će moći pogledati i dvije iznimno zanimljive izložbe: Izložbu donacije hrvatsko-britanskog baletnog umjetnika Jelka Yureshe, te izložbu „NA IGLAMA – modni dizajn Igora Galaša“. Više informacija potražite ovdje .

Također u sklopu Adventa u MUO možete pronaći iznimno bogatu ponudu koncerata, predavanja i radionica. Više informacija potražite na letku koji možete preuzeti ovdje .

Tijekom 2018. godine posjetitelji će moći vidjeti i izložbu "Šezdesete u Hrvatskoj" o kojoj više potražite  ovdje .

Više informacija potražite na http://www.muo.hr/.