HŽPP

Arhiva ponuda

Porcijunkulovo

Uz 40% popusta otputujte na ovu tradicionalnu kulturno-turističku manifestaciju u Čakovcu

Turistička zajednica grada Čakovca kao glavni organizator najveće kulturno-turističke manifestacije u Međimurju Porcijunkulovo neumorno radi na tome da svake godine ta manifestacija bude po nečemu poznata.

Uz Ulicu kišobrana koja postaje lijepa tradicija i Čakovcu daje poseban imidž prepoznatljivosti i izvan regije ove Vas godine očekuje još mnoštvo vizualnih noviteta. Na ovogodišnjem Porcijunkulovom moći ćete se nakratko vratiti u prošlost. Naime, ispred Zgrade sindikata biti će postavljeno starinsko međimursko dvorišće i mini fontana.

Stoga želite li provesti ugodan vikend otputujte u Čakovec!

Kako bi Vam odlazak u Čakovec bio još povoljniji, mi vam dajemo popust od 40% na redovnu cijenu prijevozne karte za 1. i 2. razred svih vrsta redovnih vlakova.

Popust možete koristiti od 28. srpnja do 4. kolovoza i to isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Čakovec i natrag. Osnovu popusta čini povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena pečatom organizatora. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Čakovec i natrag.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Za kupljene a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

Više informacija o manifestaciji potražite na stranicama Turističke zajednice grada Čakovca i stranicama manifestacije.