HŽPP

Arhiva ponuda

Porcijunkulovo

Uz 40% popusta otputujte na tradicionalnu manifestaciju u Čakovec

Ovogodišnje 53. Porcijunkulovo održavat će se u Čakovcu od 28. srpnja do 2. kolovoza. Porcijunkulovo je steklo status najveće manifestacije u Međimurju koje privlači brojne posjetitelje iz Hrvatske i susjednih zemalja. Ispod šarenila koje stvara više tisuće kišobrana, sad već zaštitnog znaka Porcijunkulova,  izlagači nude autentične suvenire i rukotvorine, prikazuje način izrade tradicijskih proizvoda karakterističnih za naše krajeve sa špalirom štandova, izvora okusa, mirisa i boja iz života Međimurja.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima ove manifestacije odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust mogu koristiti hrvatski i slovenski državljani od 27. srpnja do 3. kolovoza 2017. za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Čakovec i natrag.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a poleđinu karte ovjeriti pečatom organiozatora.

Više informacija o manifestaciji potražite na www.tourism-cakovec.hr i www.porcijunkulovo.com.