HŽPP

Arhiva ponuda

Popust za putnike - posjetitelje Kulturno glazbenog festivala Idemo Otok u Ludbregu

U Ludbregu će se od 31. srpnja do 2. kolovoza 2015. u organizaciji Udruge LUMEN - Ludbreška udruga mladih entuzijasta, održavati kulturno glazbena manifestacija „Idemo Otok“.
 

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima, posjetiteljima ove manifestacije odobrava popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 30. srpnja do 3. kolovoza 2015. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Ludbreg i natrag. Stvarnu osnovu popusta predstavlja ovjerovljenje žigom na poleđini povratne prijevozne karte.

Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Ludbreg i natrag.

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Za povrat novca za kupljene, a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.