HŽPP

Arhiva ponuda

Popust za posjetitelje Ljetne škole filma u Gunji

Sudjelujte u radionicama ili uživajte u besplatnim projekcijama

Ljetna škola filma Gunja - LJŠFG  je projekt koji su pokrenuli studenti Akademije dramske umjetnosti Zagreb, Fakulteta političkih znanosti Zagreb te osnivači i članovi Studija kreativnih ideja Gunja (SKIG) 2010. godine u želji da svoje stečeno znanje prenesu mladim SKIG - ovcima kroz zabavne i poučne ljetne radionice.

Škola i ove godine otvara svoja vrata u periodu od 30. spnja do 4. kolovoza u atriju Osnovne škole Antuna i Stjepana Radića, gdje je otvoreno Novo kino Osmijeh.

Ako želite posjetiti Gunju i dati podršku ovim mladim ljudima u njihovom kreativnom radu, aktivno sudjelovati u radionicama ili samo uživati u besplatnim projekcijama iskoristite 40 % popusta na redovnu cijenu prijevozne karte za 1. i 2. razred svih vrsta redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 29. srpnja do 6. kolovoza i to isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do stajališta Gunja i natrag. Osnovu popusta čini povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena pečatom organizatora. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do stajališta Gunja i natrag.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Za kupljene a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

Više o manifestaciji potražite na Facebook-u!