HŽPP

Arhiva ponuda

Place2go u Areni Zagreb

Uz 40% popusta otputujte na Međunarodni sajam turizma

Od 16. do 18. ožujka 2018. u Areni Zagreb održavat će se Međunarodni sajam turizma Place2go. 

Svim putnicima posjetiteljima sajma odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 15. do 19. ožujka 2018. za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do Zagreb GK i natrag.

Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu na mjestu održavanja sajma. 

Popust se ne ostvaruje na udaljenostima kraćim od 25 km.

Rekordan broj destinacija od kojih po prvi puta nastupaju Sejšeli, Obala Bjelokosti, Nigerija, Zanzibar i Nepal, razlog su više da posjetite jedan od najatraktivnijih sajmova u regiji.

Više od 180 izlagača iz 20 zemalja, egzotične destinacije, nagradne igre, stručni paneli i atraktivna predavanja, poslovni susreti, radionice, susret s putopiscima i blogerima – ne propustite najveći do sada, sedmi Međunarodni sajam turizma PLACE2GO, koji će se održati od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb.

Petak od 16 sati, subota i nedjelja otvoreni su za javnost, a ulaz je i ove godine besplatan. Pronađite inspiraciju za novo putovanje, upoznajte nove zemlje i otkrijte i vi zašto je PLACE2GO proteklih šest godina privukao oko tisuću izlagača iz više od 30 zemalja i više od 80 tisuća posjetitelja. Samo prošle godine posjetilo ga je više od 15 tisuća ljudi.

Već petu godinu generalni sponzor sajma je Turkish Airlines, pokrovitelji su predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović i Ministarstvo turizma, a ni ovaj put nije izostala podrška Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba.

Više informacija o sajmu potražite na www.place2go.org .