HŽPP

Arhiva ponuda

Pedalafest u Zagrebu

Uz 40% popusta i besplatan prijevoz bicikla

Zagreb će i ove godine od 2. do 4. lipnja 2016. slaviti kulturu urbanog bicikliranja u sklopu Pedalafesta u Centru mladih Ribnjak, parku Ribnjak i klubu Močvara. Pedalafest organizira udruga Sindikat biciklista koja se već pet godina zalaže za poboljšanje uvjeta vožnje biciklom – učinkovitoga, održivog i zdravog prijevoznog sredstva koji mijenja gradove u čiste i osviještene, po mjeri čovjeka. Uz brojne edukativne sadržaje, osmišljeni su zabavni i glazbeni program koji će u Zagreb donijeti pozitivnu biciklističku atmosferu.

HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima Pedalafesta odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 1. do 5. lipnja 2016. za kupnju karata iz kolodvora na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije do zagrebačkoga Glavnog kolodvora i natrag.

Povratnu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na info-pultu festivala. Prijevoz bicikala je besplatan, a vlakove u kojima možete prevesti bicikl možete pogledati ovdje.

Popust se ne ostvaruje na relacijama kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na internet stranicama organizatora i na Facebook-u.