HŽPP

Arhiva ponuda

Party vlak Sarajevo

Otputujte Party vlakom u Sarajevo!
Sarajevo grade moj…“
Prijestolnica Bosne i Hercegovine, sjecište kultura i vjera, grad derneka i ćevapa.  Pođite s nama u ludi noćni provod, šetnju Baščaršijom i na najfinije ćevape i burek na ovim prostorima. Okružen planinama Bjelašnicom, Igmanom, Trebevićem i Jahorinom, kroz grad prolazi mnogo puta opjevana rijeka Miljacka. Grad koji odiše poviješću, ljepotom i dobrom zabavom ostavit će vas bez daha i punog želuca.
23.10. 01:00h NOVO!

ZAGREB – SARAJEVO 23.10. 01:00h
Okupljanje grupe u 00:00h na zagrebačkom Glavnom kolodvoru. U ugodnoj atmosferi kreće putovanje u TRIP'n'FUN PARTY VLAKU prema Sarajevu. Tjedan dana prije polaska organizatori putovanja kontaktirat će putnike oko odabira vagona prema muzici i vrsti zabave.

PETAK 12:00h

SARAJEVO PETAK 12:00h
Dolazak u poslijepodnevnim satima, organiziran doček uz hranu, piće i glazbu. Nakon zabave, odlazak u hotel i kratki odmor.
ŠETNJA CENTROM
Poslijepodnevno slobodno vrijeme provest ćete s našim vodičima u centru grada gdje možete uživati u šetnji Baščaršijom, tradicionalnoj kahvi i nargili ili ćevapu i bureku.
PARTY
Navečer organiziran prijevoz autobusima u jedan od najboljih klubova u Sarajevu – ludi provod do sitnih sati uz živu glazbu, animacijski program i promotivne cijene pića

SUBOTA

SARAJEVO SUBOTA
Doručak od 6 do 11h. Punjenje baterija za još jedan ludi dan u gradu na Miljacki.
RAZGLED GRADA
Polazak autobusima u centar uz organiziran posjet svim važnim znamenitostima Sarajeva u pratnji vodiča. Ostatak dana slobodan za vlastito upoznavanje grada ili dnevni party u jednom od kafića na Baščaršiji.
PARTY
Naš zadnji izlazak u Sarajevu, uz živu glazbu, izvrstan ambijent, promotivne cijene pića i standardno dobar provod doživljaj je koji ne smijete propustiti!

NEDJELJA
SARAJEVO NEDJELJA
Doručak od 6 do 11h. Potrošit ćemo zadnje marke na ćevape ili suvenire, prošetati gradom i krenuti prema našem PARTY VLAKU za Zagreb.
11:53h NOVO!
SARAJEVO – ZAGREB 11:53h
Ugodna vožnja vlakom bez zaustavljanja. Očekivani dolazak u Zagreb u večernjim satima, odakle je organiziran autobusni prijevoz do ostalih gradova.

“PUTOVANJE NIKADA NIJE STVAR NOVCA, VEĆ HRABROSTI.” (Paulo Coelho)


=> organizirana 2 noćna provoda i pohod na ćevape
=> organiziran prijevoz do grada i razgledavanje
=> Trip'n'fun vodiči, staff i animatori
=> provjeren program i nezaboravan provod sa stotinama mladih


Zašto putovati vlakom?
Zabavni program u vlaku / Cijela grupa na jednom mjestu / Udobnije i brže putovanje / WC / Animacijski program u vagonima s glazbom za svačiji ukus

Više informacija potražite na:

Facebook event sa informacijama

Web sa planom puta

Link za ONLINE prijave

Video najava Party Vlak Sarajevo

Video Party Vlak Beograd

Foto album