HŽPP

Arhiva ponuda

PARTY VLAK Beograd

Ne propustite najveće PARTY putovanje od 4. do 6. ožujka!

Tradicija vikend putovanja mladih nastavlja se i ove godine! Već 8 godina zaredom kreativni tim Fun Factory turističke agencije za studente i mlade nastavlja pomicati granice vrhunske zabave. Trip'n'Fun Party način putovanja je jedinstven projekt koji svim putnicima omogućuje nezaboravan provod uz posebno iznajmljen vlak i Fun Factory vodiče, hostese, animatore, fotografe, kamermane i DJ-eve koji će puštati domaću i stranu glazbu u svim vagonima (mogućnost odabira vagona prema vrsti glazbe). Za razliku od putovanja autobusima, u Trip'n'Fun Party vlaku niste ograničeni na svoj vagon, već se možete družiti sa svim putnicima, prošetati do vagon-restorana, koristiti WC i putovati udobnije bez stajanja i zaustavljanja!

Djelić vesele atmosfere pogledajte ovdje.

Po dolasku u Beograd očekuje nas spektakularan doček uz trubače – doživljaj koji ćete pamtiti. Organiziran je autobusni transfer do hotela, check in u sobe (dvokrevetne i trokrevetne) te odlazak u obližnje restorane i kafiće u pratnji vodiča. Petak je predviđen za vlastito upoznavanje grada i slobodno vrijeme do navečer, kada je organiziran izlazak na jedan od najboljih splavova u Beogradu uz živu glazbu i poseban program! 

Nakon doručka organiziran je razgled grada u pratnji vodiča u tijekom kojeg ćemo obići glavne znamenitosti grada poput Terazija, Knez Mihajlove ulice, Skadarlije, Trga Republike, Kalemegdana... Nakon razgleda grada i uživanja u specijalitetima s roštilja, slobodno vrijeme do navečer nakon čega je organiziran izlazak u jedan od najboljih klubova u Beogradu!
U nedjelju nakon doručka, pakiranje i trošenje zadnjih dinara na suvenire i povratak za Zagreb.


Cijena putovanja: 790 kn


U cijenu je uključeno:
✔ Putovanje s više od 700 mladih
✔Prijevoz privatnim PARTY VLAKOM 
✔ 2 noćenja u hotelu u centru (dvokrevetne i trokrevetne sobe)
✔ 2 doručka – all you can eat
✔ Organiziran razgled grada s lokalnim vodičima
✔ Animacijski program u vlaku i Beogradu
✔ Fun Factory vodiči, animatori, hostese, staff, fotografi, kamermani i glazbenici
✔ Organizacija i realizacija programa

Više informacija o putovanju potražite na službenoj web stranici www.funfactory.hr , a Facebook event potražite ovdje.