HŽPP

Izdvajamo

PARTY VLAK BEOGRAD

Najveće party putovanje u regiji

Turistička agencija za studente i mlade Fun Factory u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom nastavlja pomicati granice dobrog provoda! Party vlak putovanje pokazalo se kao pun pogodak za sve mlade željne ludog i nezaboravnog iskustva partijanja sa stotinama mladih iz cijele Hrvatske! Prednosti putovanja vlakom su brže i udobnije putovanje, mogućnost prelaska u druge vagone, DISCO/restoran-vagon i DJ-evi koji će u svim vagonima puštati glazbu za svačiji ukus.

Kako izgleda provod u Trip'n'Fun Party vlaku, pogledajte u videu:


Koncept party vikend putovanja pod brendom Trip’n’Fun postoji od 2008. i održava se dvaput godišnje krajem listopada i početkom ožujka, odnosno u terminima koji najviše odgovaraju studentima.

Trip’n’Fun putovanje specifično je po velikom broju putnika, programu prilagođenom neprestanoj zabavi i upoznavanju grada tijekom ture prilagođene mladima. Iduća PARTY destinacija je BEOGRAD, 3. – 5. ožujka! Detaljan plan puta možete pogledati na www.funfactory.hr.

OSNOVNE INFORMACIJE

Polazak: zagrebački Glavni kolodvor, petak 3. ožujka 2017. u ranim jutarnjim satima (dolazak u Beograd u poslijepodnevnim satima).

Povratak: beogradski Glavni kolodvor, nedjelja 5. ožujka 2017. u poslijepodnevnim satima (dolazak u Zagreb u večernjim satima).

Cijena aranžmana od 790 kn uključuje:

  • povratni prijevoz vlakom na relaciji Zagreb – Beograd – Zagreb za 1 osobu
  • party i animaciju u vlaku, Fun Factory DJ crew
  • organiziran prijevoz na relaciji kolodvor - hotel - kolodvor
  • 2 noćenja u hotelu u centru (1/2, 1/3, 1/4 sobe)
  • 2 doručka „all you can eat“
  • organiziran razgled grada s lokalnim vodičima
  • Fakultativno: 2 luda noćna izlaska

Prijaviti se možete ovdje .

Više informacija potražite na službenom facebook-u eventa PARTY VLAK Beograd, a fotografije dosadašnjih provoda pogledajte u galeriji fotografija.