HŽPP

Arhiva ponuda

Otputujte na mjuzikl Crna kuća

Fotografija: B Glad produkcija

Ostvarite popust od 40% pri kupnji prijevoznih karata i povoljniju cijenu ulaznice za mjuzikl

Temeljem ugovorne suradnje, HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima mjuzikla Crna kuća odobrava popust od 40% na redovite prijevozne cijene za pojedinačna putovanja u 1. i 2. razredu svih vrsta redovitih vlakova u unutarnjem prijevozu. 

Popust se može koristiti od 1. studenog 2014. do 31. listopada 2015. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Zagreb GK i natrag. Osnovu za popust predstavlja ulaznica za mjuzikl koja se u povratku mora pokazati vlakopratnom osoblju u vlaku.

Putnici s tako ispostavljenim prijevoznim kartama ostvaruju pravo na povoljniju cijenu ulaznice i to za: ulaznice prve kategorije umjesto redovne cijene od 120 kn popust od 40 kn, te za ulaznice druge kategorije redovne cijene 100 kn popust od 20 kn.

Za rokove valjanosti prijevoznih karata primjenjuju se odredbe Tarife 101. Novac za kupljene a neiskorištene ili djelomično iskorištene prijevozne karte se ne vraća. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Povlastica se ne može koristiti na udaljenostima kraćima od 25 km. 

Mjuzikl organizira B GLAD Produkcija, a koji se izvodi u kinu Studentski Centar, Savska 25 u Zagrebu. Sve obavijesti o terminima održavanju mjuzikla možete naći na www.crnakuca.com ili na www.bgladprod.com.

Napomena:
Za organizirane skupine primjenjuju se popusti koji vrijede za putovanja skupina po posebnom odobrenju i za najavljena putovanja u organizaciji obrazovnih ustanova, a uz određene uvjete mogu iznositi do 75%.

Vezani članci