HŽPP

Arhiva ponuda

Osijek Mini Maker Faire 2016

Uz 40% popusta otputujte na sajam novih tehnologija i kreativnosti

Jedinstvena kombinacija sajma, konferencije i festivala pruža vam mogućnost da svoje znanje podijelite s drugim makerima, iznesete svoje ideje i pokažete kreacije ili potražite nove ideje proučavajući izloške ostalih sudionika. Među izlagačima možete upoznati tehnološke entuzijaste, hobiste, znanstvenike i umjetnike svih vrsta i dobi.

Svi zainteresirani dobrodošli su 14. svibnja na Osijek Mini Maker Faire, koji će se ove godine prvi put održavati u Hrvatskoj.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima ovog sajma odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu.

Popust se može koristiti od 13. do 15. svibnja 2016. isključivo za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora do kolodvora Osijek i natrag. Popust mogu koristiti i slovenski državljani za povratna putovanja iz kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Osijek i natrag.

Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu održavanja festivala. 

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na službenim stranicama Sajma.