HŽPP

Galerija

Online karte 5 % povoljnije

Datum: 4.1.2024. 9:41:30
Brzo i jednostavno kupite kartu

Online karte za sve relacije u unutarnjem prijevozu od sada 5 % povoljnije.

Online karte možete kupiti na www.prodaja.hzpp.hr ili putem aplikacije HŽPP karte koju besplatno preuzmite iz trgovina aplikacijama. 

On-line kupnja karata i rezervacija praktična je i jednostavna. Odaberite polazni i odredišni kolodvor, datum i vrijeme polaska te broj putnika.

Karte možete rezervirati i kupiti jednostavnim unosom potrebnih podataka i platiti ih karticama Visa, MasterCard, Diners i Maestro.

Kupljenu kartu možete ispisati ili je na pametnom telefonu pokazati kondukteru/kontroloru.

Informacije i pomoć pri kupnji karte putem internetske stranice/aplikacije za pametni telefon možete dobiti pozivom na brojeve telefona 060 333 444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 0,23 EUR/min, a iz mobilne 0,39 EUR/min, HT d.d.), 01 4724 026, kao i putem e-maila informacije@hzpp.hr u razdoblju od 5 do 23 sata.

Uvjete prodaje karata putem internetske stranice/aplikacije za pametni telefon možete pronaći ovdje.

Prodaja karata putem internetske stranice/aplikacije za pametni telefon dio je integriranog sustava prodaje i rezervacije karata (ISPRO) HŽ Putničkog prijevoza. Ručna kupnja karata kod konduktera u vlaku zamijenjena je mobilnim terminalima, a modernizirana je i prodaja karata na blagajnama.

Uvođenjem prodaje putem kartomata u sedam kolodvora završena je 1. faza implementacije integriranog sustava prodaje i rezervacije karata (ISPRO). Karte se na kartomatima kupuju koristeći kartični način plaćanja, četiri kartomata postavljena su u zagrebačkom Glavnom kolodvoru, a po jedan u kolodvorima Sesvete, Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Varaždin i Split.

Preuzmite aplikaciju