HŽPP

CONNECT2CE

Održan IV. sastanak partnera projekta

U Pilsenu u Češkoj održan sastanak i sjednica Upravnog odbora

Dana 21. i 22. studenog 2018. u Pilsenu, Češka,  je održan IV sastanak partnera projekta CONNECT2CE te sjednica Upravnog odbora.

U sklopu ovog dvodnevnog sastanaka prezentiran je pregled trenutnog stanja projekta, tehnički sadržaj svih aktivnosti radnih paketa, postignuti napredak te budući zadaci.

Predstavljen je napredak o pilot aktivnostima svih partnera nakon prve procjene, inicijalne aktivnosti, potpisani sporazumi, odrađeni okrugli stolovi te planovi za naredne mjesece. Pilot aktivnosti su u fazi implementacije te se od voditelja svih radnih paketa očekuje izrada drugog izvještaja o napretku. Napredak partnera u okviru pojedinih radnih paketa također se bilježi, a trenutna usmjerenost partnera je na razradu transnacionalnog alata i strategije o povezivanju modova prijevoza. Radi se o transnacionalnom okviru odnosno alatu kojim bi se prikupljali podaci iz prometnog sektora te kreirala baza podataka za dalju upotrebu i diseminaciju.

Uvidom u dosadašnji napredak sukladno financijskim pitanjima, detaljan pregled je dao vodeći partner projekta te podsjetio na rok predavanja izvještaja za treće projektno razdoblje. Više o vidljivosti i promidžbi projekta biti će dostupno izdavanjem drugog po redu biltena s novostima svih partnera.