HŽPP

Izdvajamo

Noćni vlak iz Splita za Beč i Bratislavu

Ugodno putovanje za Vas i Vaše vozilo

Vlakom EuroNight u Sloveniju, Austriju i Slovačku

EuroNight 1152 polazit će iz Splita u 17.28 sati i dolaziti u Beč u 8.58 sati, odnosno Bratislavu u 10.49 sati sljedećega dana. EuroNight 1153 polazit će iz Bratislave u 15.51 sati, iz Beča u 18.01 sati i dolaziti u Split u 9.50 sati sljedećega dana. Cijeli vozni red dostupan je ovdje .

Prijevoz automobila i motocikala bit će omogućen između Splita i Beča ili između Splita i Bratislave.

Sve karte uključuju rezervaciju, a mogu se kupiti putem web stranice Austrijskih saveznih željeznica (ÖBB-a) www.nightjet.com i na blagajnama HŽPP-a u Zagreb Glavnom kolodvoru, Rijeci i Splitu.

Ovisno o Vašim zahtjevima za komforom, možete odabrati jednu od sljedećih kategorija komfora u vlaku EuroNight: vagon sa sjedalima, odjeljak s ležajima i odjeljak za spavanje. Možete putovati s drugim putnicima ili ako želite više privatnosti u vlastitom odjeljku.

Karte za odjeljke s ležajima i spavanje uključuju doručak.

U svojem odjeljku pronaći ćete jelovnik koji nudi veći izbor napitaka i grickalica. Uz naplatu napitaka i grickalica, osoblje u vlaku sa zadovoljstvom će Vas uslužiti.

Usluge prijevoza vlakovima EuroNight pružat će partneri Austrijske savezne željeznice (ÖBB), Slovačke željeznice (ZSSK) i Slovenske željeznice (SŽ).