HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Obvezno nošenje zaštitnih maski

Vijesti

Nastavak radova

Informacije o posebnoj regulaciji prometa tijekom radova na prugama

Gradec - Križevci

Zbog radova na projektu rekonstrukcije postojećeg i izgradnje drugog kolosijeka na dionici Dugo Selo – Križevci pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će zatvorena za promet između kolodvora Gradec i Križevci od 6. kolovoza u 0.10 sati do 10. kolovoza u 23.20 sati. U tom razdoblju putnike će na relacijama Križevci – Koprivnica, Vrbovec – Lepavina i obratno, Vrbovec – Koprivnica i obratno, Vrbovec – Križevci i obratno, Lepavina- Križevci i obratno te Koprivnica – Dugo Selo i obratno prevoziti autobusi umjesto vlakova prema voznom redu koji možete pogledati ovdje.

Ispričavamo se putnicima zbog mogućih kašnjenja

Zaprešić - Savski Marof

Zbog remonta desni kolosijek pruge državna granica – Savski Marof – Zagreb GK bit će zatvoren za promet između kolodvora Zaprešić i Savski Marof od 17. srpnja u 0.01 do 10. kolovoza u 23.50 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Zaprešić – Harmica i obratno, Zaprešić – Savski Marof i obratno te Savski Marof – Harmica i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje. Ostali vlakovi vozit će jednim kolosijekom prema ljetnom voznom redu.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.

NAPOMENA: Vlak 414 (Zagreb GK 18.38 – Zürich HB 9.20) polazit će iz Zagreb GK-a s 12 minuta zakašnjenja, odnosno u 18.50 sati. Ispričavamo se putnicima zbog kašnjenja.

Zbog remonta na pruzi državna granica – Savski Marof – Zagreb GK između kolodvora Zaprešić i Savski Marof od 11. do 15. kolovoza od 7.20 do 13.30 sati promet će teći jednim kolosijekom te se očekuju kašnjenja.

Virovitica - Pitomača

Zbog remonta pruga Koprivnica – Dalj bit će zatvorena za promet između kolodvora Virovitica i Pitomača od 27. srpnja do 4. kolovoza, osim subotom i nedjeljom, te od 11. kolovoza do 4. rujna, osim subotom i nedjeljom,  od 9.50 do 18.00 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Pitomača – Virovitica i obratno, Pitomača – Čačinci, Čačinci – Virovitica, Špišić Bukovica – Suhopolje i obratno te Suhopolje – Koprivnica i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.

Više o radovima na pojedinim dionicama i organizaciji zamjenskog prijevoza pogledajte ovdje.