HŽPP

Arhiva ponuda

Na Sljeme, na Sljeme, na Sljeme…

Uz 40% popusta otputujte na Audi FIS utrku Snow Queen Trophy 2020.

Na zagrebačkom Sljemenu će 4. i 5. siječnja 2020. biti održan skijaški spektakl Audi FIS utrka svjetskog kupa „Snow Queen Trophy“ 2020. Putnicima posjetiteljima natjecanja, ljubiteljima skijanja i navijačima iz Hrvatske i Slovenije odobrava se 40% popusta na povratna putovanja do Zagreb GK ili Stubičkih Toplica.

Popust se može koristiti od 3. do 6. siječnja 2020. na udaljenostima većim od 25 km.

Prilikom kupnje karte potrebno je izjaviti svrhu putovanja, a u povratku sačuvati ulaznicu za utrku i pokazati je prilikom pregleda karata u vlaku.

Kao i ranijih godina, sljemenske utrke okupit će 150 svjetskih skijašica i skijaša te više od 400 članova ekipa iz oko 25 zemalja s četiriju kontinenata. Slalomske utrke vremenski su podešene tako da što više skijaških zaljubljenika posjeti Sljeme te se i ovog puta očekuju na tisuće navijača koji će zajedničkim snagama stvoriti prepoznatljivu atmosferu na oba natjecateljska dana.

Utrke će se ponovno održavati vikendom i to u subotu 4. siječnja (ženska utka, start prve vožnje u 13.00 sati, start druge vožnje 16.15) i u nedjelju 5. siječnja (muška utka, start prve vožnje 14.15 sati, start druge vožnje 17.40).

Vrhunska organizacija utrka „Snow Queen Trophy“ i sjajna sljemenska atmosfera svrstala je Zagreb uz bok najuglednijih svjetskih skijališta. Ovo skijaško natjecanje od velike je važnosti ne samo za promociju već i razvoj turizma te širenje turističke ponude u gradu Zagrebu, gdje broj turista svake godine znatno raste. Sljemenske utrke i izvlačenja brojeva u centru Zagreba u Ledenom parku izvrsno se nadovezuju na Advent u Zagrebu koji je tri godine zaredom bio proglašen najboljim adventom u Europi.“

Više informacija potražite na www.snowqueentrophy.com  .