HŽPP

Arhiva ponuda

Ljetne noći Teatra EXIT

Uz 40% popusta otputujte na predstave uz povoljnije ulaznice

Teatar Exit  pozicionirao se kao teatar promjena, nemirenja s postojećim, kojem je kvaliteta predstava na prvome mjestu. To je kazalište koje je podiglo standarde ukupne kazališne ponude unutar regije i koje se prvenstveno bavi bitnim socijalnim temama pozivajući na razmišljanje i postavljajući brojna pitanja po kojima možete "kopati" još dugo nakon gašenja reflektora…

Predstave za Ljetne noći Teatra EXIT u MUO održavaju se na ljetnoj terasi Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu, a ulaznice se kupuju na mjestu održavanja predstava, Trg maršala Tita 10 ili na www.ulaznice.hr.  

Stoga vas pozivamo da na izvrsne predstave Teatra EXIT otputujete uz 40% popusta u 1. i 2. razredu  vlakova. Popust se može koristiti od 28. lipnja 2017. do 2. kolovoza 2017. do kolodvora Zagreb GK i natrag na udaljenostima duljim od 25 km. Kupnjom karte za vlak putnici koji ulaznicu za predstavu kupe na blagajni ostvaruje i 10 kn popusta na predstavu.

Ulaznicu za predstavu s datumom unutar valjanosti roka prijevozne karte potrebno je pokazati vlakopratnom osoblju u povratku. 

Više informacija potražite na www.teatarexit.hr .