HŽPP

Arhiva ponuda

Ljetna škola filma u Gunji

Uz 40% popusta otputujte na ljetnu školu filma

U Mladi članovi Studija kreativnih ideja Gunja (SKIG), višestruko nagrađivani na filmskim festivalima i revijama kod nas i u inozemstvu, od 06. do 11.08.2017. organiziraju Ljetnu školu filma u atriju Osnovne škole Antuna i Stjepana Radića gdje je otvoreno Novo kino Osmijeh.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima, posjetiteljima ove manifestacije odobrava popust od 40% na redovnu cijenu prijevozne karte za 1. i 2. razred svih vrsta redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 05. do 12. kolovoza 2017. i to isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do stajališta Gunja i natrag. Osnovu popusta čini povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do stajališta Gunja i natrag.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Za rokove valjanosti te za povrat novca za kupljene a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

Više informacija potražite na internet stranici organizatora , YouTube-u i Facebook-u.