HŽPP

Arhiva ponuda

La La Land festival

Provedite vikend na reggae festivalu na jezeru Lapovac pokraj Našica

Želite li makar na jedan dan gradske ulice zamijeniti prirodom i s prijateljima uživati uz roštilj i sport, a sve skupa začiniti odličnom glazbom, onda je La La Land festival pravo mjesto za vas.

Na obali jezera Lapovac provedite vikend 13. i 14. svibnja uz zvukove dub i reggae glazbe, odaberite svoje mjesto za roštilj, potražite osvježenje na šanku ili jednostavno uživajte u drugačijem izgledu krošnji prošaranih svjetlosnim efektima. Ako ste natjecateljskog duha, okušajte se u odbojkaškom turniru, a ako ste pak kreativnog duha, pridružite se Regeneration ekipi u izradi zajedničke velike drvene skulpture ili se jednostavno smjestite u ležaljci i uživajte u pogledu.

Neka kombinacija prirode, glazbe i zajedničke pozitivne energije bude vaš izbor za ovaj vikend.

A da bi vam dolazak na La La Land bio pristupačniji, iskoristite popust koji vam poklanja HŽ Putnički prijevoz i doputujte vlakom u Našice uz 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu.

Popust se može koristiti od 12. do 15. svibnja 2016. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora do kolodvora Našice i natrag. Popust mogu koristiti i slovenski državljani za povratna putovanja iz koldovora Slovenskih željeznica do kolodvora Našice i natrag.  

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu održavanja festivala. 

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.


VIše informacija potražite na Facebook-u!