HŽPP

Izdvajamo

Karta HŽPP – Promet Split

Karta je namijenjena radnicima, studentima i učenicima

U cilju ostvarenja integriranoga gradsko-prigradskog prijevoza Splitsko-dalmatinske županije HŽ Putnički prijevoz i autobusni prijevoznik Promet Split od 1. siječnja 2016. uveli su zajedničku mjesečnu prijevoznu kartu za radnike, studente i učenike za vlak. 

Zajednička karta vrijedi na relaciji:

Split – Split Predgrađe – Solin – Kaštel Sućurac – Kaštel Gomilica – Kaštel Kambelovac – Kaštel Stari – Sadine – Labin Dalmatinski – Prgomet – Preslo – Bakovići – Primorski Dolac i obrnuto te za autobusni prijevoz u 1. tarifnoj zoni grada Splita.

Zajednička karta pruža vam mogućnost neograničenih putovanja u željezničkom i autobusnom gradsko-prigradskom prijevozu grada Splita.

Ako redovito putujete na bilo kojoj relaciji unutar obuhvaćene zone prijevoza, uštedjet ćete svakim sljedećim putovanjem. I to ne samo novac, već i vrijeme jer ćete na ovaj način jednom kartom koristiti vlak i autobus.

Sve što vam je potrebno je iskaznica za mjesečne zajedničke karte i mjesečna karta koje možete kupiti na željezničkom kolodvoru Split i prodajnim mjestima Prometa Split. Cijena iskaznice iznosi 20 kuna. Za izradu iskaznice za učenike i studente potrebno je imati fotografiju i potvrdu obrazovne ustanove, a za radnike fotografiju i osobnu iskaznicu.

Vraćanje djelomično ili potpuno neiskorištenih karata nije moguće.

Cijene zajedničke mjesečne karte (s PDV-om)

 

Kolodvor Split

radnici

studenti i učenici

Kaštel Sućurac

380 kn

190 kn

Kaštel Gomilica

460 kn

230 kn

Kaštel Kambelovac

460 kn

230 kn

Kaštel Stari

460 kn

250 kn

Sadine

460 kn

250 kn

Labin Dalmatinski

650 kn

500 kn

Prgomet

650 kn

500 kn

Preslo

800 kn

550 kn

Bakovići

800 kn

550 kn

Primorski Dolac

800 kn

550 kn