HŽPP

Arhiva ponuda

Karlovačko vas vodi na Dane piva u Karlovac

30., 31. kolovoza i 1. rujna uživajte odgovorno

Kralj ljeta rezervirajte za najveći festival piva – Dane piva Karlovac koji se održavaju od 30. kolovoza do 3. rujna.

Tijekom tih pet dana grad na četiri rijeke postat će najveća otvorena pozornica u Hrvatskoj, koja će ugostiti poznata glazbena imena, grafitere te brojne ulične umjetnike. Tako će se na jednom mjestu okupiti preko trideset vodećih domaćih glazbenih imena od zagrebačkih rockera Prljavog Kazališta koji su na sceni već više od 40 godina do najvećeg imena hrvatske hip hop scene, Vojka V i sve popularnijih bendova Svemirka, Mašinka i High5-a. Program će se odvijati na nekoliko lokacija u centru Karlovca: Šetalištu dr. Franje Tuđmana, košarkaškom igralište Šanac, Foginovom kupalištu te u kinu Edisonu, gdje će gosti tijekom festivala moći uživati u elektronskoj glazbi.

Karlovačko, glavni sponzor Dana piva, organizira poseban vlak koji će posjetitelje na Dane piva voziti u petak, 30.8., subotu, 31.8. i nedjelju 1.9., a cijena povratne karte bit će simboličnih 10 kuna. Karte za vlak mogu se kupiti na blagajnama HŽ Putničkoga prijevoza.

Poseban Karlovačko vlak organiziran je jer se odraslim posjetiteljima Dana piva želi omogućiti da uživaju u pivu, ali da se nakon toga sigurno vrate kućama i da ne voze ako su konzumirali alkohol.

 

Vozni red

Polazak 30. i 31. kolovoza te 1. rujna: Zagreb GK 18.57 — Remetinec 19.04 — Karlovac Centar 19.44

Povratak 31. kolovoza te 1. i 2. rujna: Karlovac Centar 1.10 — Remetinec 1.51 — Zagreb GK 2.00

Povratne karte kupuju se na blagajnama po cijeni od 10 kn.

Više informacija možete potražiti na www.danipiva.net , a program manifestacije pogledajte u galeriji.