HŽPP

Arhiva ponuda

Karlekom na festival bajki

Pridružite nam se na 13. Ogulinskom festivalu bajki

"Zašao neki momak u šumu Striborovu, a nije znao da je ono šuma začarana i da se u njoj svakojaka čuda zbivaju. Zbivala se u njoj čuda dobra, ali i naopaka - svakome po zasluzi.
Morala je pak ta šuma ostati začarana, dokle god u nju ne stupi onaj, kojemu je milija njegova nevolja, nego sva sreća ovoga svijeta...."

Želite li čuti što se dalje zbilo u Šumi Striborovoj ili saznati kako je Potjeh tražio istinu, kako je vedroj Nevi Nevičici ljubav važnija od bogatstva ili kako veliko prijateljstvo poput onoga Regoča i Kosjenke ne poznaje granice, pridružite nam se na posebnom vlaku i posjetite 13. Ogulinski festival bajke!

Čarobna prirodna baština ogulinskog kraja, burna povijesna zbivanja, najzanimljiviji lokalni događaji i ljudi, oduvijek su rasplamsavali maštu žitelja ogulinskog kraja. Narodna predaja oplemenila je svaki kutak toga kraja i predstavlja izuzetnu nematerijalnu ostavštinu. Najsnažniji doprinos uzdizanju vrijednosti narodne predaje dala je Ivana Brlić - Mažuranić u svojoj autobiografiji i Pričama iz davnine.

Stoga vas pozivamo da uživate u bogatom festivalskom programu. Otputujte 9. lipnja posebnim vlakom u Ogulin iz Zagreba i Rijeke i doživite bajku!

Vozni red

Zagreb GK 8.12 - Karlovac 9.05 - Ogulin 10.12  

Ogulin 16.19 - Karlovac 17.27- Zagreb GK 18.25

 

Rijeka 7.25 - Fužine 8.19 - Delnice 8.37 - Skrad 8.56 - Moravice 9.14 - Vrbovsko 9.23 - Ogulin 9.45

Polasci iz Ogulina za Rijeku su u 15.55 sati i 18.40 sati.

Cijene karata

Povratne karte možete kupiti na blagajnama po sljedećim cijenama:

 • na relaciji Zagreb - Ogulin –Zagreb
  odrasli 50 kn, djeca od 4 do 12 godina 25 kuna, djeca do 4 godine besplatno (za najviše dvoje djece u pratnji roditelja, ostali plaćaju 25 kuna)
 • na relaciji Karlovac - Ogulin - Karlovac
  odrasli 40 kuna, djeca od 4 do 12 godina 20 kuna, djeca do 4 godine besplatno (za najviše dvoje djece u pratnji roditelja, ostali plaćaju 20 kuna)
 • na relacijama Rijeka - Ogulin – Rijeka, Fužine – Ogulin – Fužine, Delnice - Ogulin – Delnice
  odrasli 50 kuna, djeca od 4 do 12 godina 25 kuna, djeca do 4 godine besplatno
 • na relaciji Skrad - Ogulin – Skrad
  odrasli 40 kuna, djeca od 4 do 12 godina 20 kuna, djeca do 4 godine besplatno
 • na relacijama Moravice – Ogulin – Moravice i Vrbovsko – Ogulin - Vrbovsko
  odrasli 34 kune, djeca od 4 do 12 godina 17 kuna, djeca do 4 godine besplatno

Više informacija

Program festivala preuzmite ovdje , a više informacija potražite i na internet stranici organizatora www.tz-grada-ogulina.hr .