HŽPP

Vijesti

Izmjene na splitskom području

Od 7. listopada nova organizacija integriranog prijevoza putnika na širem splitskom području
 

Nova organizacija integriranoga autobusnog i željezničkog prijevoza na širem splitskom području obuhvatit će gradove Solin, Kaštela i Trogir. Cilj Prometa d.o.o. Split i HŽ Putničkog prijevoza je uspostaviti što kvalitetnije veze do centra Splita i obrnuto na relaciji Trogir – Kaštel Stari – Split Predgrađe (Kopilica) – Split.

Uz postojeća 24 vlaka, novom organizacijom prometa na relaciji Split – Kaštel Stari – Split bit će uvedeno 10 dodatnih  vlakova, a na relaciji Split – Split Predgrađe (Kopilica) – Split vozit će 28 vlakova. Uvođenjem dodatnih vlakova do kolodvora Kaštel Stari ostvarit će se bolja usluga u gradsko-prigradskom prijevozu na širem splitskom području.

Uvođenjem dodatnih vlakova do Kaštel Starog bit će uveden novi integrirani tarifni model. Pojedinačne i papirnate pokazne (pretplatne) karte Prometa d.o.o. Split vrijedit će u vlakovima na relaciji Kaštel Stari – Split i obrnuto, a karte HŽ Putničkog prijevoza vrijedit će u 1., 2. i 3. zoni autobusnog prijevoza na širem splitskom području. Uz prodajna mjesta Prometa d.o.o. Split, karte za 1., 2., 3. i 4. zonu autobusnog prijevoza moći će se kupiti i u željezničkom kolodvoru Split.

Od 7. listopada nova organizacija integriranog prijevoza putnika na širem splitskom području obuhvatit će područje od Splita do željezničkog kolodvora Kaštel Stari, a od 14. listopada proširit će se i na područje od željezničkog kolodvora Kaštel Starog do Trogira.

Nova organizacija integriranog prijevoza putnika na širem splitskom području vrijedit će do 14. prosinca 2019. godine. 

VOZNI RED

     Split - Kaštel Stari       Kaštel Stari - Split