HŽPP

Akcijske ponude

Iz vlaka na bicikl

Posebna pogodnost za korisnike pretplatnih karata

Nextbike i HŽ Putnički prijevoz nude posebnu pogodnost za putnike u 10 hrvatskih gradova i općina:

Zagrebu, Gospiću, Brinju, Karlovcu, Slavonskom Brodu, Ivanić-Gradu, Zadru, Šibeniku, Makarskoj i na otoku Lastovu!

Nextbike i HŽ Putnički prijevoz promiču ekološki održiv oblik javnog prijevoza. Korisnici HŽPP pretplatnih karata putovanje mogu nastaviti javnim gradskim biciklom uz 150 minuta besplatne vožnje svaki dan i tako uštedjeti vrijeme i novac!

Korisnici polumjesečnih, mjesečnih ili godišnjih pretplatnih karata HŽ Putničkog prijevoza nextbike karticu mogu kupiti svaki dan od 5.00 do 23.00 sata na 8. i 9. šalteru blagajni na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, za ostale gradove karticu možete kupiti na www.nextbike.hr, a u Šibeniku se možete registrirati i u Turističkom informativnom centru na rivi. Cijena korisničke kartice s kreditom za najam bicikala iznosi 79 kuna.

Kupljenu karticu potrebno je aktivirati putem e-maila nextbikea, nakon čega unutar 24 sata možete početi vožnju biciklom. Pošaljite svoje ime, prezime, broj mobitela, sliku/presliku osobne iskaznice i broj kupljene kartice na info@nextbike.hr i kartica će ubrzo biti aktivirana. Nextbike korisnički račun vrijedi u svim gradovima u Hrvatskoj i više od 100 nextbike gradova diljem svijeta.

Nextbike stajališta s biciklima nalaze se na 17 najfrekventnijih lokacija u užem središtu Zagreba, na kojima su bicikli dostupni 24 sata.

Kupite svoju nextbike karticu i vozite se vlakom i biciklom!