HŽPP

Arhiva ponuda

Ispričajte s nama posljednju ovogodišnju Božićnu priču

Još ove subote otputujte na imanje Salaj i doživite čaroliju tisuća lampica

Priču koja Vas ostavlja bez daha svaki put kada se upale tisuće božićnih lampica možete doživjeti na imanju Salajevih u Grabovnici pokraj Čazme.

Za vrijeme vožnje veselim i prigodno ukrašenim vlakom uz prigodne dječje božićne pjesme, Djed Božićnjak uveseljavat će djecu dijeleći im prigodne darove.Vlak će na Božićnu priču na imanje Salaj u Grabovnici voziti petkom i subotom od 2. prosinca 2016. do 14. siječnja 2017. na relaciji Zagreb GK – Ivanić Grad i natrag. Iznimno vožnja koja je trebala biti organizirana u petak 13. siječnja je otkazana.

Petkom vlak iz Zagreb GK polazi u 16.19, a vraća se u 21.50 sati. Vlak će se u odlasku zaustavljati u kolodvorima Sesvete (16.29) i Dugo Selo (16.37), te će se u istim kolodvorima zaustavljati i u povratku (Dugo Selo 21.24, Sesvete 23.32).

Subotom vlak iz Zagreb GK polazi 15.00 sati, a vraća se u 19.38 sati. Vlak će se u odlasku zaustavljati u kolodvorima Sesvete (15.10) i Dugo Selo (15.17), te će se u istim kolodvorima zaustavljati i u povratku (Dugo Selo 19.20, Sesvete 19.27).

Cijena prijevozne karte za dijete iznosi 80 kn, a za odrasle 85 kn. U cijenu su uračunati prijevoz vlakom, prijevoz autobusom od Ivanić Grada do Grabovnice, ulaznica i pratnja za Božićnu priču te dar za dijete u vlaku. Prijevozne karte mogu se kupiti na blagajnama zagrebačkoga Glavnog kolodvora.

Na imanju Salajevih posjetitelji mogu uživati u brojnim dodatnim sadržajima, a u ugostiteljskim objektima moguće se ugrijati uz topli čaj, domaće kolače i raznovrsnu ugostiteljsku ponudu. Probudite božićni duh i doživite pravu božićnu bajku putovanjem u okićenom vlaku s brojnim lampicama.