HŽPP

Vijesti

HŽPP PLANER – Vaš suputnik na putovanju vlakom

HŽPP Planer pružit će Vam sve potrebne informacije o kretanju vlakova u stvarnom vremenu kako biste došli na odredište uz najmanji napor.

Pregled voznog reda, praćenje GPS pozicija vlakova*, propisani sastav vlakova, informacije u stvarnom vremenu, obavijesti o kašnjenjima i pojedinosti o putovanju – HŽPP Planer pružit će Vam sve potrebne informacije kako biste došli na odredište uz najmanji napor. Od informacija vezanih uz putovanje do kašnjenja vlakova ili radova na pruzi, od mogućnosti prijevoza bicikla do vagona za prijevoz osoba s invaliditetom – HŽPP Planer ima odgovor na sva Vaša pitanja.

GPS pozicije vlakova*

Prvi put u mobilnom softveru na području Republike Hrvatske korisnici mogu pratiti GPS pozicije vlakova. To znači da putnici u bilo kojem trenutku mogu saznati gdje se točno nalazi vlak i kada dolazi na stajalište.

* GPS pozicije vlakova trenutačno su dostupne za niskopodne elektromotorne i dizel-motorne vlakove.    

 

Planiranje putovanja

Pretraživanjem voznog reda dobit ćete informacije o polasku, dolasku, broju presjedanja, trajanju i cijeni putovanja te mogućnostima prijevoza osoba s invaliditetom i bicikala. U slučaju radova na pruzi na kojoj vozi vlak prometuje, pojavit će Vam se upozorenje na zaslonu.

 

Izvanmrežni vozni redovi

Preuzmite vozni red za relaciju i pristupajte mu bilo kad i bilo gdje bez pristupa internetu. Broj relacija nije ograničen stoga ih možete preuzimati koliko god hoćete. U bilo kojem trenutku možete ažurirati vozni red ako imate pristup internetu ili ga jednostavno izbrisati.

 

Omiljene relacije i kolodvori/stajališta

Često putujete na određenoj relaciji? Većinom polazite iz istog kolodvora? Vozite se uglavnom istim vlakom? Sve ove parametre spremite u favorite i pristupajte im brže.

 

Notifikacije

Ako imate uključen sustav notifikacija, prije polaska bit ćete pravovremeno upozoreni o kašnjenju vlaka i radovima na pruzi. Prilikom instalacije uključene su sve obavijesti pa u postavkama odaberite notifikacije koje želite primati.

 

Kolodvori/stajališta u blizini

Na karti u aplikaciji brzo pronađite kolodvore/stajališta koja se nalaze u Vašoj blizini te jednim klikom pogledajte dolaske i odlaske vlakova.

 

Vijesti, akcijske ponude, pogodnosti i usluge

Čitajte vijesti i pregledavajte novosti iz željezničkog prometa. Također, dostupne su Vam akcijske ponude za putovanja na određena mjesta ili odlazak na manifestacije. Ako niste sigurni ostvarujete li popust, otvorite pogodnosti i pronađite svoju dobnu skupinu. Ako pak putujete biciklom ili prevozite kućne ljubimce, na raspolaganju su Vam i usluge koje možete koristiti u vlakovima HŽ Putničkog prijevoza.