HŽPP

Arhiva ponuda

HŽPP i CENTAR KNAP, Kazalište KNAP

Putujte vlakom na predstave uz popust od 40% pri kupnji prijevoznih karata

Temeljem ugovorne suradnje HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima predstava u kazalištu KNAP u Centru KNAP odobrava popust od 40% na redovite prijevozne cijene za pojedinačna putovanja u 1. i 2. razredu svih vrsta redovitih vlakova u unutarnjem prijevozu.

Popust se može koristiti od 15. lipnja 2016. do 15. lipnja 2017. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Zagreb GK ili do stajališta Maksimir i natrag. Popust se ne može primijeniti na udaljenostima kraćim od 25 kilometara.  

Osnovu za popust predstavlja prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom kazališza KNAP s datumom unutar roka valjanosti prijevozne karte, a koja se u povratku mora pokazati vlakopratnom osoblju u vlaku. U slučaju da posjetitelj prilikom putovanja u povratku neće moći pokazati ovjerenu prijevoznu kartu, vlakopratitelj će putniku naplatiti razliku do pune prijevozne cijene za dotičnu relaciju, uključujući i propisani tarifni dodatak.

Putnici s tako ispostavljenim prijevoznim kartama ostvarit će pravo na povoljniju cijenu ulaznice za kazalište i to po cijeni od 50,00 kuna (redovna cijena iznosi 70,00 kuna).

Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Za rokove valjanosti prijevoznih karata te za povrat novca za kupljene a potpuno neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

Napomena:
za organizirani prijevoz skupina primjenjuju se posebni popusti (putovanja po posebnom odobrenju) koji uz određene uvjete mogu iznositi i do 75%.