HŽPP

Arhiva ponuda

HNK u Zagrebu

Datum: 19.1.2018. 14:02:17
Ostvarite do 50% popusta na prijevoz skupina i povoljnije cijene ulaznica

Uz stalno njegovanje tradicionalnoga klasičnog repertoara, posebnu pozornost Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu kontinuirano posvećuje očuvanju domaće kazališne baštine. 

Uz domaće i strane predstave, u HNK-u se održava iznimno popularan ciklus Filozofskoga teatra Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, koji nudi program za najrazličitije ukuse uz raznolike goste.

Također, zbog velikog zanimanja građana i gostiju Zagreba, HNK u Zagrebu uveo je novu uslugu „Tajna povijest kazališta“. U sklopu tog programa najmanje jedanput mjesečno održavat će se posebno osmišljeni grupni obilasci zgrade kazališta pod vodstvom glumaca zagrebačke Drame. Posjetitelji će se kretati po mjestima inače zatvorenim za publiku i klasične obilaske, a ova će neobična šetnja predstaviti skrivenu stranu kazališta, obavijenu starim tajnama i sjećanjima.

Stoga vas pozivamo da na predstave i druge programe HNK-a otputujete vlakom i ostvarite popust na ulaznice!

Najavljene i organizirane skupine učenika i studenata s najmanje deset članova mogu ostvariti 40- 50% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu redovnih vlakova, kao i 50% popusta na kupnju ulaznice za predstavu u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. 

Popust se može koristiti do 19. siječnja 2019. do kolodvora Zagreb GK i natrag.  Najavu putovanja potrebno je poslati na prodaja@hzpp.hr, a informacije o terminima predstave možete dobiti na vanja.prodaja@hnk.hr .

Više informacija potražite na www.hnk.hr .