HŽPP

Arhiva ponuda

Halloween party vlak Rijeka

Nezaboravno Halloween putovanje u subotu 31. listopada

Rijeka je treći najveći grad u Hrvatskoj, jedna od najvećih europskih luka i industrijsko središte u kojemu se održava tradicionalni Riječki karneval. S obzirom na velik broj studenata i klubova koji se mogu obići u jednoj večeri, Rijeka je idealna destinacija za vrhunski provod. Zato smo za Vas pripremili posebno iznenađenje - pripremite se za nezaboravno iskustvo jer stotine zamaskiranih partijanera kreću vlakom na najbolju zabavu za Noć vještica!

Plan putovanja

18.02 – 21.49 ZAGREB GK - RIJEKA

Polazak sa zagrebačkoga Glavnog kolodvora u 18.02 sati, uz zaustavljanja u Karlovcu (18.40) i Ogulinu (19.48). Vožnja party vlakom do Rijeke (uz iznenađenje u Ogulinu u kojemu će Vas dočekati vještice s Kleka) uz ludi provod za koji će se pobrinuti uz DJ i animatori agencije Fun Factory. Pozivamo Vas da se zamaskirate, a ako nemate inspiracije, budite bez brige - naše šminkerice zamaskirat će Vas u vlaku!

 

21.49 RIJEKA

Po dolasku u Rijeku krećemo u centar grada u kojemu je organiziran party u dva kluba.

 

04.05 – 07.56 RIJEKA – ZAGREB GK

Nakon vrhunskog provoda krećemo s riječkog Glavnog kolodvora u 4.05 sati, a zabava se nastavlja u vlaku sve do povratka u Zagreb.

 

Cijena: 99 kn

U cijenu je uključeno:

prijevoz modernim party vlakom

DJ i animacijski program u vlaku

organiziran noćni provod u Rijeci

Fun Factory vodiči i animatori

najljepše tematsko druženje

 

Dođite na najveselije putovanje, budite lik iz bajke, možda bundeva ili lik iz filma. Budite ono što za Halloween želite biti i uživajte u ovom posebnom aranžmanu.

 

Karte za vlak mogu se kupiti na blagajnama u Zagreb Glavnom kolodvoru, Karlovcu i Ogulinu ili na http://www.funfactory.hr/.

Više o Halloween vlaku saznajte na:

Fun Factory

Prijava za Halloween vlak

Facebook 

Tel.: 01 4855 930

Mob.: 091 539 2685

 

HŽ Putnički prijevoz

Tel.: 01 4573 208