HŽPP

Arhiva ponuda

GROWING UP na Zagrebačkom velesajmu

Uz 40% popusta otputujte na nezaboravan provod za djecu

Početak školske godine Zagrebački velesajam obilježava sajmom radosti bez granica za djecu i roditelje GROWING UP od 14. do 16. rujna.

Više od stotinu sudionika uključeno je u različite edukativne, kreativne i sportske aktivnosti. Za male radoznalce organizirane su brojne radionice: robotičko-informatička, vrtlarska, likovna, sportska, radionica učenja stranog jezika, škola lijepo čitanja i Jumping Clay-3D modeliranje.

Četvrtu  godinu zaredom na radost brojnih zagrebačkih školaraca u subotu,  15. rujna, organizira se najveća proslava početka školske godine s cjelodnevnim besplatnim zabavnim i edukativnim sadržajima - Piknik za školarce u organizaciji 24 sata. Ovaj jedinstveni događaj prilika je svim školarcima, ali i njihovim roditeljima i učiteljima da zajedno obilježe i proslave početak nove školske godine. Posjetitelje očekuje više od deset sati programa i više od stotinu izvođača - od robotike do zdrave prehrane, od Joomboos meetupa do izviđača.

Zoološki vrt grada Zagreba organizirat će izložbu malih životinja i CSI ZOO laboratorij gdje vaši najmlađi mogu naučiti može li se proizvesti struja iz krumpira, kako škorpion izgleda pod UV svjetlom te druge zadivljujuće činjenice iz prirode. Maksimirska coprnica hrabru će djecu upoznavati s uzbudljivom jesenskom avanturom u društvu životinja, a Zooolimpijada će ih potaknuti da se uključe u edukativna natjecanja.

Zaljubljenici u vlakiće provozat će putem tableta vlakove koji su dio jedne od najvećih maketa željeznice u jugoistočnoj Europi – Backo mini express.

Uz mogućnost osvajanja poklona na nagradnim igrama, djeca će imati mogućnost učenja prvih plesnih koraka, preskakanja užeta i prepreka, kako urediti djevojčice za princess party ili sudjelovanja u gastro showu sa Zdravoljupcima u kojem će pokazati svoje kulinarske vještine.

Sudionici će moći zaplesati uz plesne skupine Atomic Dance Factory, Step by Step i Megablast, zapjevati sa Zsa Zsom i Stelom Paradžik, uživati u modnim revijama dizajnera za djecu, razgledati KIDS DESIGNER ZONE te izabrati namještaj za dječje sobe poznatih distributera namještaja.

Putnicima posjetiteljima ovog sajma odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 13. do 17. rujna 2018. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do Zagreb GK i natrag.

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a poleđini povratne karte ovjeriti pečatom organizatora. Popust se ne primjenjuje na udaljenostima kraćim od 25 km.