HŽPP

Gorskom kotaru s ljubavlju

Otputujte humanitarnim vlakom u Delnice

Humanitarna akcija „Gorskom kotaru s ljubavlju" u organizaciji Udruge „...i djeci s ljubavlju“ iz Rijeke dio je projekta kojim se prikupljaju novčana sredstva za kupnju logopedskog aparata koji će olakšavati logopedske vježbe djeci s područja Gorskog kotara. U akciju su uključene i druge udruge i volonteri iz Gorskog kotara i Primorja, a projekt podupire Primorsko-goranska županija.

U humanitarnu akciju uključio se i HŽ Putnički prijevoz koji će 15. listopada organizirati vožnju humanitarnog vlaka koji će s riječkog kolodvora prema Delnicama krenuti u 9.30 sati. U vlaku će biti organizirana modna revija, a u Delnicama će do 14.00 sati  biti održan prigodni program u izvedbi djece Primorja i Gorskog kotara, uz izlagački prikaz autohtonih proizvoda, posjet Popovićevom mlinu uz stručno predavanje i brojna iznenađenja za mališane i roditelje.

Karte za vlak po cijeni od 30 kn možete kupiti putem www.mojekarte.hr, a kupnjom karte i 11. izdanja kalendara „Gorskom kotaru s ljubavlju 2017.“ sudjelujete u nabavi logopedske opreme za djecu Gorskog kotara. Cilj projekta je informirati javnost o nedostatku neophodne i važne primjene logopedskih vježbi u najranijoj dječjoj dobi, a kalendarom se žele pokazati ljepote i vrijednosti očuvanja kulturne baštine Gorskog kotara.

Humanitarna akcija nastavit će se 5. studenoga na sajmu Dani beba, djece i trudnica u riječkom Tower centru, a sredstva će se nastaviti prikupljati do 25. prosinca.