HŽPP

Izdvajamo

FIUK u Koprivnici

Uz 40% popusta otputujte na festival izvedbenih umjetnosti i kazališta

Festival izvedbenih umjetnosti i kazališta FIUK jedinstvena je kulturna manifestacija izvedbenih umjetnosti i kazališta koja objedinjuje kazalište, performans, ples i glazbu.

FIUK se održava u Koprivnici od 29. do 31. kolovoza 2019. u organizaciji udruge Mamuze u cilju promicanja kulture i umjetnosti. Programskim konceptom okuplja mlade umjetnike, amaterska kazališta, organizacije nezavisne kulture te udruge koje se bave promicanjem izvedbenih umjetnosti, čije su izvedbe suvremene i tematski bliske širokoj publici, a fokus imaju na aktualnim društvenim i kulturnim zbivanjima, eksperimentu i istraživanju formi, te dizajnere, fotografe, glumce (amatere), kustose i brojne volontere u organizacijskom timu. Festival je namijenjen publici svih generacija i profila, s naglaskom na mlađe generacije i njima prilagođen sadržaj.

Pozivamo vas da uz 40% popusta na festival otputujete vlakom. Popust se može koristiti od 28. kolovoza do 1. rujna 2019. isključivo za kupnju povratnih karata do kolodvora Koprivnica, a popust mogu ostvariti i slovenski državljani iz kolodvora Slovenskih željeznica. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija možete pronaći na www.fiuk.com.hr i Facebook stranici.