HŽPP

Arhiva ponuda

Filmska runda u Osijeku

Uz 40% popusta otputujte na reviju hrvatskoga kratkog filma

U Osijeku će se od 25. do 27. svibnja 2018. održavati filmski festival Filmska runda, revija hrvatskih kratkometražnih filmova nastala u produkciji neprofitne umjetničke organizacije Teatar to go.

Glavni program čine Festivalska runda, Studentska runda, FOKUS profesija i FOKUS runda svjetlo, a  prikazuju se nagrađivani filmovi koji su nakon niza strukovnih nagrada napokon pronašli svoj put i do osječkog platna. U popratnom programu na izložbi Na rubu fotografije predstavljaju se radovi sadašnjih i bivših studenata Odsjeka likovne kulture Akademije za umjetnost i kulturu. Uz neformalni panel, u kojemu će ove godine glavnu riječ imati snimatelji koji će se referirati na mogućnosti snimanja i produkcije kratkih filmova u Osijeku, premijerno će se predstaviti dva osječka filma – eksperimentalni film Instar redatelja Edgara Njarija te eksperimentalni film Tragovi redatelja Tonija Baloga.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima ovog filmskog festivala odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova na udaljenostima duljim od 25 km. 

Popust se može koristiti od 24. do 28. svibnja 2018. za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora do kolodvora Osijek. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu.

Više informacija potražite ovdje.