HŽPP

Arhiva ponuda

Festival ruralne kulture

Otkrijte prirodne i kulturne vrijednosti kninskog kraja

U organizaciji Ekološke udruge Krka iz Knina 19. i 20. kolovoza u Kninu će biti održan Festival ruralne kulture FRK-11. Ulazak na festival besplatan je za sve posjetitelje koje očekuje raznovrstan program tijekom kojega će biti održane edukativne dječje radionice, ekološke radionice i radionice starih obrta, predavanje milenijskog fotografa Šime Strikomana i sajam seoskih proizvoda. Uz to posjetitelji će moći uživati u safari spustu kajakom, kanuom i raft čamcem, alpinističkom penjanju, vožnji bicikla, jahanju magarca i tradicionalnim kninskim igrama, a u subotu 20. kolovoza u večernjim satima bit će održan i prigodni glazbeni program.

Na festival možete otputovati vlakom uz 50% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust vrijedi za povratna putovanja na relacijama do kolodvora Knin i natrag, a popust mogu ostvariti i slovenski državljani koji putuju iz kolodvora Slovenskih željeznica.

Prilikom polaska potrebno je navesti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu Udruge Krka.

Više o festivalu na http://www.eu-krka-knin.hr.