HŽPP

Arhiva ponuda

Festival ruralne kulture

Datum: 17.8.2018. 12:15:00
Uz 40% popusta otputujte u Knin i uživajte u kulturnim i prirodnim znamenitostima Grada Knina i rijeke Krke

Festival ruralne kulture  održavat će se od 23. do 25. kolovoza 2018 u Kninu na rijeci Krki kod Ekološko informativnog centra.

Ovim projektom promiču se prirodne i kulturne vrijednosti Knina i rijeke Krke, koji imaju idealne uvijete za razvoj seoskog turizma. Putem akcija čišćenja, turističkog obilaska mjesta, izlaganja proizvoda i usluga na štandovima, tematskih radionica, sportskih sadržaja i kulturnog programa poticajna je mjera razvoj seoskog turizma. Osim toga potiče se i povećanje samozapošljavanja lokalnog stanovništva, unaprjeđenje seoske proizvodnje i uslužnih djelatnosti te očuvanje prirodne i kulturne baštine.

Na ovaj festival otputujte vlakom uz 40% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu vlakova na udaljenostima većim od 25 kilometara.

Popust se može koristiti od 22. do 26. kolovoza 2018. isključivo za kupnju povratnih karata do kolodvora Knin a popust mogu ostvariti i slovenski državljani iz kolodvora Slovenskih željeznica. Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora.

Više informacija potražite ovdje.