HŽPP

Arhiva ponuda

Festival Pannonian Challenge

Uz 40% popusta otputujte u Osijek na festival ekstremnog sporta i glazbe

Pannonian Challenge nosi titulu najvećeg natjecanja u ekstremnim sportovima u našoj regiji, a ujedno ima i međunarodni značaj zbog velikog broja svjetski priznatih sportaša koji se svake godine natječu za titulu pobjednika. Isto tako, Pannonian Challenge je jedan od malobrojnih svjetskih festivala ekstremnih sportova koji objedinjuju BMX, skate, inline i MTB natjecanja, kao i brojne koncerte.Natjecanje nije važno samo za ljubitelje ekstremnih sportova i njegove natjecatelje, već i za grad Osijek kojem je baš ono najprepoznatljiviji brend.

Od 1999. kada je održan prvi Pannonian Chalenge, manifestacija je rasla i širila se. Bogat glazbeni program, kulturna događanja, natjecanja u izradi grafita i izložbe fotografija dale su svoj pečat manifestaciji čije je prošlogodišnje, 16. izdanje, posjetilo više od  20.000 posjetitelja.

Pannonian Challenge XVII održat će se od 15. do 23. srpnja 2016. pod pokroviteljstvom Vlade RH i Hrvatske turističke zajednice, a uvršten je i u top 10 manifestacija po izboru HTZ-a.

Kako bi vaš provod bio još zabavniji, poklanjamo vam 40% popusta na povratne karte u 1. i 2. razredu redovnih vlakova za povratna putovanja do kolodvora Osijek iz svih kolodvora u Hrvatskoj. Popust vrijedi i za slovenske državljane za putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica, a može se koristiti od 14. do 24. srpnja 2016. godine.

Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora. Popust se ne može ostvariti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na Facebooku!