HŽPP

Arhiva ponuda

Festival izvedbenih umjetnosti i kazališta - FIUK

Datum: 30.8.2018. 10:00:00
Uz 40% popusta otputujte u Koprivnicu i uživajte u izvedbenoj i kazališnoj umjetnosti

Festival izvedbenih umjetnosti i kazališta FIUK jedinstvena je kulturna manifestacija, festival kazališta, performansa i glazbe.

Peti FIUK održava se od 6. do 8. rujna u Koprivnici, a programskim konceptom okuplja mlade umjetnike, amaterska kazališta, organizacije nezavisne kulture te udruge koje se bave promicanjem izvedbenih umjetnosti čije su izvedbe suvremene i tematski bliske širokoj publici. Fokus koncepta je na aktualnim društvenim i kulturnim zbivanjima, eksperimentu i istraživanju formi te dizajnere, fotografe, glumce-amatere, kustose i brojne volontere u organizacijskom timu. 

Program će se održavati u Muzeju grada Koprivnice, sinagogi, Kulturno-kreativnom centru Pixel i Multimedijalnom centru Kugla. 

Pozivamo vas da uz 40% popusta na festival otputujete vlakom. Popust se može koristiti od 5. do 9. rujna 2018. isključivo za kupnju povratnih karata do kolodvora Koprivnica, a popust mogu ostvariti i slovenski državljani iz kolodvora Slovenskih željeznica. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na: www.fiuk.com.hr, https://www.facebook.com/FIUK-711473198925305/.