HŽPP

Arhiva ponuda

Festival igračaka

20. svibnja otputujte u Ivanić Grad

Već petu godinu zaredom Ivanić-Grad je domaćin najzaigranijeg zbivanja u Hrvatskoj i regiji, Festivala igračaka, koji će se održati od 19. do 20. svibnja 2018. godine u Sportskom parku Zelenjak, a okupit će najmanje pedesetak izlagača. Cilj ovogodišnjeg festivalskog izdanja je podsjetiti roditelje na važnost zajedničke igre s djecom.

Sada već tradicionalni Festival koji je osvojio srca svih ljubitelja igre i igračaka pod sloganom “Igra nikad ne umara“ na jednom mjestu okuplja sve što ima veze s igračkama i igrom, a može nas vratiti u djetinjstvo ili nam izmamiti osmijeh na lice. Organizatori festivala - udruge Tetragon, Tvornica smijeha i Turistička zajednica Ivanić Grad - priredili su bogat program za djecu i odrasle, koji će kroz dva dana moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, filmskim projekcijama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.

U suradnji s Turističkom zajednicom Ivanić Grada 20. svibnja 2018. na manifestaciju Festival igračaka vozit će poseban vlak na relaciji Zagreb GK - Ivanić Grad i natrag.

Vozni red

Polazak: Zagreb GK 9.05 - Maksimir 9.10 - Trnava 9.13 - Sesvete 9.19 - Dugo Selo 9.26 - Ivanić Grad 9.45

Povratak: Ivanić Grad 17.00 - Zagreb GK 17.40

Karte po cijeni od 30 kn mogu se kupiti na blagajnama navedenih kolodvora i stajališta, a djeca do 8 godina putuju besplatno. 

Za više informacija o Festivalu pratite Facebook stranicu https://www.facebook.com/festivaligracaka/.