HŽPP

Arhiva ponuda

Festival igračaka u Ivanić-Gradu

Uz 40% popusta uživajte u vožnji vlakom, druženju u prirodi i čaroliji svijeta igračaka

U Ivanić-Gradu će se u 11. i 12. svibnja 2019. održati Festival igračaka. Izvrsno posjećen festival pod sloganom Igra nikad ne umara okuplja pedesetak izlagača. Organizatori festivala udruge Tetragon, Tvornica smijeha i Turistička zajednica Ivanić-Grada uz pokroviteljstvo grada Ivanić-Grad osmislili su raznovrstan program za djecu i odrasle tako da će posjetitelji tijekom dvodnevne manifestacije uživati u carstvu igračaka, zanimljivim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, filmskim projekcijama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama. Drugog dana festivala održava se i Festival dječjih zborova, uz stručni izbor najuspješnijih.

U nedjelju, 12. svibnja 2019. posebnim vlakom otputujte na Festival igračaka u Ivanić-Grad!

Polazak

Zagreb GK 8.40 – Maksimir 8.45 – Sesvete 8.53 – Dugo Selo 9.02 – Ivanić-Grad 9.28 
Povratak

Ivanić-Grad 17.00 – Dugo Selo 17.20 – Sesvete 17.28 – Maksimir 17.35 – Zagreb GK 17.41

Cijena povratne karte
za odrasle 40 kn
za djecu od 6 do 12 godina 20 kn
djeca do 6 godina prevoze se besplatno


Osim posebnim vlakom, na Festival možete otputovati i redovnim vlakovima uz popust na prijevozne karte. Putnicima posjetiteljima ovog festivala odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti 11. i 12. svibnja 2019. za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Ivanić Grad i natrag, a popust mogu koristiti i slovenski državljani.

Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu na mjestu održavanja manifestacije. 

Popust se može ostvariti na udaljenostima duljim od 25 km.

Više informacija potražite na www.tzig.hr .