HŽPP

Arhiva ponuda

Ferragosto JAM 10 festival

Uz 40% popusta otputujte do Orahovice, na orahovačko Jezero na Ferragosto JAM 10

Na orahovačkom Jezeru će se od 1. do 6. kolovoza 2017. u organizaciji vrijedne i neumorne ekipe udruge Klub dostava zvuka održavati jubilarni 10. Ferragosto JAM festival, jedan od najvećih i najznačajnijih ljetnih glazbenih festivala u Hrvatskoj.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima ovog festivala odobrava 40% popusta na redovnu cijenu karte u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 31. srpnja do 7. kolovoza 2017. i to isključivo za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Zdenci Orahovica  natrag. Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti žigom organizatora. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Zdenci Orahovica i natrag.

Putnici će svoje karte moći ovjeriti u Turističkom uredu Turističke zajednice grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, Čakovec, svakim danom od 28.7. do 2.8. od 8.00 do 20.00 sati.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.  

Više informacija potražite na www.dostavazvuka.com.